Pages

Feb 20, 2014

I'm Back

Lama betul la tak update. nak berhabuk2 dah my blog nie..
daku balik bersalin kat kg hari tue. situ line internet memang out la..memang aku jauh sekejap dari dunia social internet nie..

banyak betul nak story..tak tau nak start dari mana nie..

dari pengalaman bersalin hingga la anakku dah nak masuk 2 bulan dah.

daku dah terbeli medela freestyle walaupun dah ada medela swing.next-next entri akan aku cerita mengenai breast pump kedua jenis nie..apa perbezaan, kat mana nak beli and my experience using both of them.

my phd journey lagi..wohoooo..dah macam kura2 dah nie..busy nak adapt as a mom. but, aku always kata kat diri aku. you wil have time if you make one..mind set kena kuat nak divide masa antara baby and phd.
wish me luck eh in completing my phd journey. next month dh msuk sem 2..start la drp (defence proposal).stay calm and focus hokay....

ok la..stay tune..

tetiba2 teringat stay calm, eat kangkung..hahaha


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...