Pages

Jan 28, 2011

~Angpow utk CNY from hotlink~

Tak lama lg CNY bakal disambut oleh semua penganut beragama buddha.
CNY juga menandakan aku juga akan bercuti selama 5 hari.yg pasti skrg nie mood sgt2 down utk bekerja & sgt2 up utk holiday.tiket bas nk blik kg x beli lg.x plan nk pi mna lg.but ada la list beberapa tmpt..tp aku nk share good news nie..bg pengguna hotlink coz klu top up guna hot ticket rm20 akn dpt extra rm20 & klu top up rm30 akn dpt rm30 kredit extra.sound nice right (^_^).



utk maklumat  lanjut tentang terma& syarat2 click here


p/s: bes gak pkai hot ticket nie tp yg x bes coz ada minit jer =)

Jan 12, 2011

what berry are you?

Pg2 mengembara nie, tba2 terjumpa 1 game yg agk bes (hadiah pn bes)



aku pn try la main..tp fuhhh...ranking aku 11 ribu..main2 lg dh jdk 4 ribu..fuhhhhhh...bila nak no 1 nie..alamat x buat kje gak nti..


game ini adalah dri digi..cpt jer nk loading.hehe..

clik here klu nk try  


source:digi website

Jan 11, 2011

Facebook akan ditutup

Salam semua,


Khabar angin yang mengatakan facebook akan ditutup pada bulan Mac ini nampaknya hanyalah khabar angin saja.Maknanya mmg x real.Sumber ini didapati dari facebook sendiri.Khabar angin ini menyebabkan ramai yg dh start back up photo & ada jugak yg mula memikirkan bagaimana kehidupan tanpa facebook. Tapi setahu aku, dh banyak kali aku dengar khabar angin mcm nie dari dulu lagi. Ramai yang terlalu bergantung pada facebook utk mengisi lapang termasuklah aku sendiri. yer la..pg2 dh buka facebook. bercucuk tanam la, jaga restoran, jaga ikan la..hehe.. Game kt facebook pn makin lama makin banyak sampai x terlarat nak main semua..Antara game2 yg digemari ramai dulu adalah farmville,cafe world. Tapi mmg bagus juga, at least facebook dpt la mengisi keboringan.
Ramai mesti berasa lega sbb facebook x ditutup. Facebook skrg sudah menjadi 1 alat komunikasi yg terpenting selain dari hp. Kat situ la kita dapat berjumpa kwn2 lama, yg terputus hubungan tp kdg2 mmbwa mslh jgak..
Yg penting pengguna itu sendiri yg bijak menggunakannya.


sumber :http://www.facebook.com/facebook

Jan 6, 2011

Maher Zain Live in Concert

salam semua,

Tiba2 aku rsa xcted plak, maher zain akn buat konsert kt stadium melawati shah alam this feb (^_^).
rugi klu x pgi nie...hehe



kt fan page dia ckp next week akan announce ...maher zain live concert



p/s: x sbr nk beli tket nie..hehe

Jan 1, 2011

Selamat Tahun Baru

Salam semua,


Rasanya masih lagi belum terlambat utk mengucapkan Hepi New Year. Sudah dtg tahun baru iaitu 2011, bertambah la juga peningkatan umur..oooo..tidak!!!..

apa pun mood bercuti msh lg disini, seronoknya dpt blik kg..yeay!! perasaan yg sma aku rsa mcm blja dlu..sgt seronok msa nk blik kg.tp xdek lg cuti pnjg2 mcm msa belaja dlu =(..

dan cerita psl blik kg nie..aku hmpir2 ditggl bas gara2 tertidur.mmg mcm mimpi ngeri jer aku rasa..bas aku kul 12 mlm..msa nk bersiap2 kt umh, aku pn tdo la kjap.sbb msih awl lg msa tue.jarak nk pgi bus station pn dlm 10 min.x jauh kn..n then sdp2 tdo,trus aku terbgn (nsb baik terbgn), tgk2 jam dh kul 12.15.apa lg kelam kabut la aku,terus call kaunter, tp x diagkt.aku pn call teksi.dlm msa kelam kabut tue, aku x perasan lak yg aku tertgl tiket bas( sbb nk call td)..aduh...trus berlari2 aku mcm kena kjar hantu.pnt gler aku rsa msa tue.jantung aku pn dh gugur dh msa tue.tp nsb aku baik, bas tue msih ada, klu x melayang la duit tket aku.klu x jd balik tket balik dh dibeli.huishh..

Setiap kali tahun baru,mesti kena ada azam kn.aku pn ada gak azam.tp apa pun aku nak menjadi lebih baik dari sebelum ini.harap2 semua impian aku dpt tercapai.kena pkir positif selalu( bos sila la bg nek gaji)..


Tapi klu dimbau msa belaja dlu kn, x yah nk rsau psl duit nie.x ckup duit,call sja...hehe..tp skrg sudah lain,xdpt dh nak call mntk duit ..tba2 rndu plk zaman belaja dlu.Aku ada gak terpkir nk smbg belaja lg, tp nth la..x tau nk start dri mana..

Kepada yg lain, jom la kta sama berazam supaya azam kita semua dapat ditunaikan.

" There is no regret of the past because we will not be able to turn it back"


p/s: aku nk klua la dari kepompong nie & terbang bebas di udara (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...