Pages

Apr 27, 2011

video mat luthfi yang mmg sgt best!!!

mesti anda semua tau kan siapa nama di atas..kan..kan...klu x tau,meh nk cecite...

first time aku tengok video dia adalah video hari ibu, sgt la lawak n bes.Dan yg PALING PENTING (caps lock lg) dia org utara sama mcm aku jugak..

den banggo jadik org utara..uit2..silap2...aku bangga jdik oghang utagha...hehehehehe.

actually byk lagi koleksi2 video yg dia nie buat, n semua sgt la lawak & ada jugak msg yg ingin disampaikan..
klu nak tengok senang ja, cuma pi ja kt youtube, taip ja nama dia..maka akan kluaq la smua koleksi2 video dia..dh la muka dia mcm korea jer kan, pas tue lawak la pulak..sg2 la COMEELLLLL !!! (caps lock lg sekali)
apa2 pun ,jom lyn jom....


video kt atas nie sgt la lawak,gelak guling2 aku dibuatnya. tp apa yg penting...kerjasama..wonder pets..wonder pets..kami datang..ooopss..apa yg penting adalah msg yg ingin disampaikan..sgt membawa mesej2 kearah kebaikan umat manusia..cewahhh...wa tabik spring la ngn dia nie !!!dia nie ada pesbuk nie,besa jumpa tp xdpt la plak nk add sbb private...tp x pa..tabik spring jugak..melalui sumber2 yg len,dia la nie blajaq kt oversea n menetap kt perth,australia..

p/s: dh la lawak,pandai,kiut lak tue...nk cair sat la..hehehehe(^_^)

3 comments:

f_aRa_aINa989 said...

saya suka giler mathlutfi...hehe

Intan said...

saya pn suka giler video dia..hehe (^_^)

Solihin Zubir said...

sy bangga jugak jd org utagha.. heheh..

LinkWithin