Pages

Oct 15, 2011

Home sweet home ,How I miss it....

Its been 3 weeks semenjak aku sampai sini..

Mcm2 feeling aku rasa sekarang..

Rasa lonely, sedih , homesick..

kdg2 rasa mcm nk balik msia ja...


arghhhh..please help me with this feeling  


The journey





3 comments:

thedreamproject said...

Salam sis! it's me hehe. nk mintak sis share itinerary europe tour yg sis pernah buat boleh?? and any tour yg sis pernah pegi.
ktorg plan nk tour eastern europe (paris -> italy -> austria -> swiss -> belgium)lps exam middle of dec ni until eraly jan. yeah i know, ramai tak encourage these route sbb disadvantage of winter kan? tp ktorg mcm degil jgk nak pergi konon2 boleh cope la dgn disadvantages tu. plus, dgn harapan snow2 semua tu tak bpe nk tebal hehe. any piece of advice? :)

thedreamproject said...

Salam sis! it's me hehe. nk mintak sis share itinerary europe tour yg sis pernah buat boleh?? and any tour yg sis pernah pegi.
ktorg plan nk tour eastern europe (paris -> italy -> austria -> swiss -> belgium)lps exam middle of dec ni until eraly jan. yeah i know, ramai tak encourage these route sbb disadvantage of winter kan? tp ktorg mcm degil jgk nak pergi konon2 boleh cope la dgn disadvantages tu. plus, dgn harapan snow2 semua tu tak bpe nk tebal hehe. any piece of advice? :)

Miss Lavender said...

wasalam.
from my opinion, please delay your trips..because travel dalam winter sangat problem. and most probably x dapat nak pegi mana2 pun because of the severe weather.eg:snow cover too tebal.
banyak experience from others, that during winter, memang x boleh nak cope with that weather.especially place like paris, swiss..yg memang sejuk sgt2 during winter. my friends smpi berdarah2 jari sebab sejuk sgt2.kalau nak travel gak, better tunggu nak habis winter. and i heard the news that this year winter will be the worst, x pasal2 korang stranded kt aiport nanti sebab snow terlalu tebal kat atas jalan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...