Pages

Feb 16, 2012

I have an assignment!! tapi...

Salam semua,

Pernah x u all semua ada assignment yg nk kena buat. bukan sket, bertimbun2 tp x tau nk start dari mana.lepas tue u all end up x siapkan keje ..malah gi plak buat keje yg x berfaedah..benda tue selalu jadi kt myself..huarghhh..penat...penat..pastu bila dh nk sampai due date, mula la buat ngn kelam kabut dgn niat semata2 nk siapkan jer..x kesah dh dpt markah elok ker x...lps dpt markah, mula la tension balik, nyesal sbb x buat elok2..benda2 nie selalu dah terjadi kt aku..kdg2 pikir apsal la..



bila nk buat keje berfaedah, slow jer rasa..ngantuk la..mula nk surf itu ini..tp bila buat benda2 "lagha" nie, x plak ngantuk, malah bertenaga plak..aiseh...selalu org ckp keje setan nie..yer, aku akui..setan pun memainkan peranannnya dlm membuatkan kita bertambah malas..the key point yg aku nk ckp..semuanya sbb malas..dulu aku selalu ckp kt diri aku sndri, klu malas sgt, baik gi terjun longkang jer.hahahaha..tp sekarang....kata2 tue dah x boleh nk muhasabah diri aku nie..

huarghhh...malas2...pegi la jauh2 dari diri ku ini..

5 more to go...chaiyok!!

p/s: pernah x u all menghadapi masalah mcm nie, dan apa yg u all buat?? 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...