Pages

Jan 11, 2011

Facebook akan ditutup

Salam semua,


Khabar angin yang mengatakan facebook akan ditutup pada bulan Mac ini nampaknya hanyalah khabar angin saja.Maknanya mmg x real.Sumber ini didapati dari facebook sendiri.Khabar angin ini menyebabkan ramai yg dh start back up photo & ada jugak yg mula memikirkan bagaimana kehidupan tanpa facebook. Tapi setahu aku, dh banyak kali aku dengar khabar angin mcm nie dari dulu lagi. Ramai yang terlalu bergantung pada facebook utk mengisi lapang termasuklah aku sendiri. yer la..pg2 dh buka facebook. bercucuk tanam la, jaga restoran, jaga ikan la..hehe.. Game kt facebook pn makin lama makin banyak sampai x terlarat nak main semua..Antara game2 yg digemari ramai dulu adalah farmville,cafe world. Tapi mmg bagus juga, at least facebook dpt la mengisi keboringan.
Ramai mesti berasa lega sbb facebook x ditutup. Facebook skrg sudah menjadi 1 alat komunikasi yg terpenting selain dari hp. Kat situ la kita dapat berjumpa kwn2 lama, yg terputus hubungan tp kdg2 mmbwa mslh jgak..
Yg penting pengguna itu sendiri yg bijak menggunakannya.


sumber :http://www.facebook.com/facebook

8 comments:

nur said...

terimakasih.. ingatkan betul2 tutup tadi
ALL IN ONE

Intan said...

tue la..what a relieve kn..(^_^)

kmvsblogger said...

entah ye atau tidak nk tutup

eqbalzack said...

terima kasih vote abg eq utk contest aku dan kaca mata...

suka tgk kartun joget2 kat atas tu...hehe

cerita mereka2 said...

ok..no prob..hehe..tq..(^_^)

! Encik Nakal ! said...

diorang ckp berita facebook nak ditutup tu tipu jerk~~hehehehe

cerita mereka2 said...

tue la...ada yg tipu plak.tp baru2 nie ada yg ckp kna send ada 1 msg tue,klu x,kna terminate akaun.plk dh..hurmm

Mawar_berduri said...

Fb ni ade pro dan con nya ....terpulang pada invidu yang gunakan tu ....huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...