Pages

Jan 1, 2011

Selamat Tahun Baru

Salam semua,


Rasanya masih lagi belum terlambat utk mengucapkan Hepi New Year. Sudah dtg tahun baru iaitu 2011, bertambah la juga peningkatan umur..oooo..tidak!!!..

apa pun mood bercuti msh lg disini, seronoknya dpt blik kg..yeay!! perasaan yg sma aku rsa mcm blja dlu..sgt seronok msa nk blik kg.tp xdek lg cuti pnjg2 mcm msa belaja dlu =(..

dan cerita psl blik kg nie..aku hmpir2 ditggl bas gara2 tertidur.mmg mcm mimpi ngeri jer aku rasa..bas aku kul 12 mlm..msa nk bersiap2 kt umh, aku pn tdo la kjap.sbb msih awl lg msa tue.jarak nk pgi bus station pn dlm 10 min.x jauh kn..n then sdp2 tdo,trus aku terbgn (nsb baik terbgn), tgk2 jam dh kul 12.15.apa lg kelam kabut la aku,terus call kaunter, tp x diagkt.aku pn call teksi.dlm msa kelam kabut tue, aku x perasan lak yg aku tertgl tiket bas( sbb nk call td)..aduh...trus berlari2 aku mcm kena kjar hantu.pnt gler aku rsa msa tue.jantung aku pn dh gugur dh msa tue.tp nsb aku baik, bas tue msih ada, klu x melayang la duit tket aku.klu x jd balik tket balik dh dibeli.huishh..

Setiap kali tahun baru,mesti kena ada azam kn.aku pn ada gak azam.tp apa pun aku nak menjadi lebih baik dari sebelum ini.harap2 semua impian aku dpt tercapai.kena pkir positif selalu( bos sila la bg nek gaji)..


Tapi klu dimbau msa belaja dlu kn, x yah nk rsau psl duit nie.x ckup duit,call sja...hehe..tp skrg sudah lain,xdpt dh nak call mntk duit ..tba2 rndu plk zaman belaja dlu.Aku ada gak terpkir nk smbg belaja lg, tp nth la..x tau nk start dri mana..

Kepada yg lain, jom la kta sama berazam supaya azam kita semua dapat ditunaikan.

" There is no regret of the past because we will not be able to turn it back"


p/s: aku nk klua la dari kepompong nie & terbang bebas di udara (^_^)

3 comments:

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

aku yang manis^_^ said...

selamat tahun baru... ;)

Pendekar Berkuda said...

selamat hari baru~!

hehe~...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...