Pages

Mar 31, 2011

MCD free big breakfeast

Salam semua,

Hari nie aku nk share pengalaman aku untk mendapatkan free big breakfeast kt mcd.x tau bila start this promo.tp aku baru tau two days before end..this promo kena spend rm5, n then dapat 2 big breakfeast..today adalah last day untuk dis promo..ruginyer..kenapa aku x tau dari awal neh...xdpt info pun..sob..sob...

kupon

.: pagi nie, aku dh plan ngn ofismate aku,sarah n member aku, aishah  gi beli brekfes kt mcd nie.dh plan awl2 pkul 8 pg nk gi mcd.sebelum tue aku dh lalu mcd kt seksyen 18, shah alam.fuuuuhhh..time tue dlm pkul 7.50 tapi org dh beratur sampai kt luar pintu..memang ramai la..

.: pastu kitorang plan nk gi drive thru jer kt mcd seksyen 25, senang sket .sampai jer kat sana,banyak giler kereta, jalan kt dpn mcd tue smpi sesak disebabkan byk orang berebut2 nk dapatkan promo nie..

:. aku pun buat la pesanan 2 cawan milo utk cukupkan rm5 tue , rm7.95...ingatkan ada 3 org leh guna 3 kupon la, tp x leh la plak.alasan dorang,takut org belakang x dapat beli..hurmmm...penat jer datang.klu tau awal2, dh pegi beratur dah tadi..tp ramai orang jugak klu nak beratur pun..dah sampai luar pintu dah pun.aku rasa la next time, mcd better banyakkan pekerja n buat pesanan siap2, senang.bila customer order,terus boleh ready (^_^)..tapi apa pun, seronok gak la sebbb hanya spend rm4 & dapat makan big breakfeast (klu hari biasa, selalunya aku x mampu nak mkn mcm nie,hehehe).

.:ok la..next layan jer la gmbar kt bwh nie yer.:








bekfes pagi nie

dapat dua
taraaaaaa..nyum2..






p/s: bila next promo nie..hehe..

3 comments:

mary ann ;) said...

patut la mcd depan umah pagi tadi penuh dengan keta2 yg beratur nak beli breakfast nieh..hehehehe ;)

~SYAZ~ said...

waaaa~
best dan menjimat kan..
ruginya syaz x tau..
dah habis pulak tu promotion nye..
sabojelah..
ngee~ ^__^

cerita mereka said...

mary ann: tue la..mmg byk la keta..

syaz:ah..a..mcm rugi la..tp dorg kta ada lg free breakfeast nie, tp kna dptkn kupon kt mcd.

LinkWithin