Pages

Nov 24, 2012

Breaking dawn part 2

Salam semua..

Hoyeayyy..tak sabar nak gi tengok twilight part 2 nie.. tadi baru tengok trailer, macam best..walaupun citer nie predictable tapi sebab ada hero pujaanku jacob, terpaksa gak la gi tengok.
beli on9 jer ticket nie kt gsc. cadangnyer nak tengok kat summit usj.
walaupun summit not my first choice , lagi suka 1 utama, seat lg selesa. tp memikirkan faktor jarak, summit la paling dekat.

Next update, akan ku update bagaimana nak beli ticket online kat gsc and jugak tgv. i loikkeee online9 nie, senang nak beli, boleh pilih seat siap2 and no hassle of beratur panjang..lagi satu, boleh pilih schedule yang sesuai.

So, stay tune :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...