Pages

Sep 8, 2014

Status Mara terkini

Assalamualaikum.

sedikit lega hari nie bila check e-baki mara yang pasal aku dah kena blacklist tue..tulis "account under query". sebelum nie status kat situ active.

tapi tak pasti pulak still blacklist atau x.penat dah sebenarnya nak follow up. every month selalu call tapi tak ada progress pun.yang baru2 nie pun sebab mengadu kat kawan sebab dia polis bahagian fraud dan ada sedara dia pulak keje mara.

maybe sebab tue lah status dah berubah..harap2 ok lah..sebab memang tak buat pun kan pinjaman pendahuluan tue..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...