Pages

Dec 29, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"


Salam ,kali nie jom join giveaway by eqbalzack

klik utk join




Sng jer nk join, anda hanya perlu ikut syarat-syarat di bawah:

1. Jadi Followers eqbalzack.com----> Sudah
2. Buat 1 entry bertajuk--->sudah jgak
3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com.---> dah jugak
4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu.

nak tag aku yang manis, dh roger dia dh..

5. Tinggalkan link anda pada entry ini--> OK


Tarikh Tutup: 
1.1.11 jam 1.11 pagi

Keputusan: 
1.1.11 jam 11.11 pagi

p/s: hadiah dia mcm besh jer..(^_^)

2 comments:

!!!_Mr Nakal_!!! said...

Semoga berjaya~~klu menang apa kata kongsi hadiah ngn nakal~~hakhakhak

cerita mereka said...

hahahaha...boleh2...

LinkWithin