Pages

May 5, 2015

Life without aim

Hurmm..kali nie rasa sama jer..rasa hopeless sangat2..patutnya dah kena run program untuk dapatkan data..part tue dah berjaya..tapi data pulak macam pelik..nak jumpa supervisor rasa malu la pulak.suppose  minggu lepas nak jumpa dia..tapi anak pulak demam 3 hari.lepas tue  jumaat pulak dah cuti..

aku pun dah pening dah..dah semester 4 nie..lepas tue writing tak siap lagi..patutnya 3 chapter dah kena siap..susahnya rasa tak ada due date..aku kena set sendiri patutnya..research life memang gini ..sama ada supervisor jenis mengejar ataupun supervisor jenis biar kita independent. mana-mana pun patutnya ok asalkan diri sendiri nak buat.

semester depan dah nak kena siapkan data analysis.sedangkan data analysis aku ada 2 bahagian. aku baru tengah buat part 1.dan untuk 2nd part aku kena buat reading sebab aku tak familiar dengan model yang aku nak guna tue

mana nak habiskan writing lagi..introduction ok lagi..yang part kritikal sikit ialah Literature Review.at least satu hari kena baca 5 artikel. pastu buat summary, rephrase dan komen sikit.

Rasa kelam kabut sebab semua benda kena buat serentak..mana nak writing untuk conference, writing draft lagi, data analysis lagi..hurmmm

Hah..I should start to do it now.

sekarang rasa nak beli cool  blog sambil lepak2 makan waffle...arghhhh...help me..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...