Pages

Jul 20, 2011

Bila Bos sudah tiada~

Pagi lg mood aku telah x seronok sbb hari nie tiba2 bos msuk awl..xdpt aku nk men2 game, surf2 internet semua, kena cover line la..pastu komputer aku nie, dah la tua, lembap nk mampos, pastu hang, bru ak nk buka cafe world, restaurant city, petville, fishville lg & game2 len yg seangkatan dgnnya.mula la dia nk hang..pastu buatnya tiba2 bos dtg tempat aku, fuhhh..selamat aku, jd aku bila bos ada, terpaksa la aku melupakan hasrat murni aku tue..hahaha...
credit to encek google

tp tiba2 aku mula gelak jahat dlm hati, kang aku gelak kuat2 ,mesti semua org kata aku gila..bos aku dh strt angkat beg dia.aku pun senyum lg..hahaha..yes.!!!yes!!!bos aku nk kelua..semua org lam ofis pun apa lg..hooreeeyyyy!!!hahaha..nampak sgt semua "malas" nk bekerja..hahahaha..sori la bos..sian plak kt bos aku nie...hahahahaha

nota pendek: sambung men game..hahaha..

4 comments:

A.A said...

Mitk2 boss ko bace blog ko ni.HAHAHAHAHAHA.*gelak syaitooon.

Intan said...

hahahaha(gelak syaiton jugak)..

confirm xdeknyer dia nk bca..

hahahahaha...

Miss Y and Her World said...

perghhhh!!! segala jenis game lengkap ya. hebat !!!!

Hoodie Dress Is So Gorgeous !
Oh, Lelakimu Istimewa

Intan said...

hahaha..tue la...semua game nk main..last2..semua mls jugak...

LinkWithin