Pages

Aug 16, 2011

Ketakutan yg amat sgt..

Salam semua ,

Tajuk entri mcm sangat2 menakutkan kan..tp memang aku sangat-sangat la takut...nak tau kenapa..sbb esok aku ada exam IELTS speaking..IELTS nie mcm MUET.. tp banyak org cakap lagi susah dari MUET..dah la aku x ready..aku kelam kabut pergi register hari sabtu hari tue.date exam 20 hb..tapi tiba2 orang tue cakap "exam speaking aku 17hb, maknanya esok la kan.." aku x tau plak ada separate day utk exam.aku ingat semua berlangsung 20hb tue..

nie yg menakutkan aku nie
credit:google

sekarang nie, otak aku mcm jammed sebentar.bila aku nak baca jer tips @ buku pasal ielts nie, terus jer aku headache..mcm otak aku dh tepu utk terima maklumat.mcm nie la kot org ckp otak dh berkarat..oh no.!!exam esok..suka @ tak, aku kena jawab jugak.klu x, melayang2 duit aku.klu sket xper gak...ratus2 gak...makkkk..help me..ntah la, knper aku takut sgt2 utk esok..tp aku kena face reality..esok pasti akan datang..tp mcm mna, klu aku nk buka buku jer, terus aku rasa jammed otak aku...


sakit kepala ku....=(




nota cm: help me through this....


3 comments:

saya cello191 said...

what can i say..

GOOD LUCK..^^
U CAN DO IT~~

dhiera said...

macam mana exam speaking? ok x?
good luck ye~

Cik Intan said...

@saya cello: thanks..=)

@dhiera: nth la..rasa hampeh jer..=(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...