Pages

Aug 19, 2011

Koleksi SMS di hari raya

Salam semua,

10 hari lagi kita semua bakal menyambut hari raya..teringin plak rasa nk hantar kad raya..semalam ada jugak la "usha2" kad raya dkt maidin..design kt sana simple, tapi aku lebih suka design simple yg ada gambar ketupat, masjid..ada jugak design kartun, tapi tue rasanya x sesuai kot utk aku..hehe..sampul duit raya pn boleh jugak beli kt sana. 

tapi sekarang, jarang dah org hantar kad raya, selalunya org hntr sms, x pun mms jer..jadi sebab x sabar nak raya, aku pun google2 la koleksi sms2 raya yg ada, ada yg aku pernah dapat dulu, n ada jugak yang aku x pernah tengok..



  • Lapar puasa terketar-ketar
    Bila berbuka lega rasanya
    Kad raya tak sempat nak hantarKiriman SMS pun dah kira ok lah ye..!

  • Bakar LEMang sambil berdiri,
    UNtuk juadah AIDIL FItri,
    NAk antar KAD RAYA Posmen dah cuti,
    SMS aje pnggganti diri.
    Maaf Dzahir dan Batin,
    Maaf Dpinta jika ada keterlanjuran kata BICARA

  • Ketupat pulut diatas para,
    hendak direbus tepi perigi,
    SMS dihantar pengganti kad raya,
    Tanda ingatan di aidilfitri,
    Selamat hari raya aidilfitri.

  • Anak Pak Mamat di cucuk duri,
  • di cucuk oleh anak Pak Jali, puasa penuh Raya Aidilfitri, kalu tak penuh rayalah Deepavali
  • Pä$äNg PèLITa DiAidiLfiTri…
    NäMpäK HäLäMäN BèSéRi-Sèri…,
    sMs diBéri PèNgäNti DiRi,
    SèGäLä SiLäp MòHoN dMääFi…

  • Di Aidil Fitri Mulia, Maaf Dipinta andainya TERkasar Bahasa TERsilap bicara TERmarah yg x kena TERtanya yg x tentu hala TERsasul yg x sengaja TERpukul kat mana2 TERpinjam harta benda TERmoody x semena2 TERumpat bila2 & macam2 lg yg TERsalah & TERsilap. SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI


  • Pelita indah lagi berseri, menjadi hiasan di aidil fitri, SMS dikirim pengganti diri, tanda ingatan tak layu di hati, SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI, MAAF ZAHIR BATIN 



nota cm: x sabar lak nk pasang lagu raya, padahal baju raya pun belum beli lg nie....huhu

1 comment:

Abe Goreng said...

Haha.kenangan betul. zaman tu pkai 3310 pon dh kira ank load.HAHAH. Papepon jgn lpe htr satu kad raye utk aku ye.:D

Koleksi Binatang Peliharaaab Harry Potter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...